26 nyomós érv a Supergirl nézése mellett

26 nyomós érv a Supergirl nézése mellett

// írta: Média Panda

melissa-benoist-tvgm.jpg

A szuperhősös sorozatok fénykorukat élik, a CW pedig különösen keményen belemarkolt a témába: az Arrow és a Flash után 2015 őszén sikeresen képernyőre vitték a Superman képregények egyik fontos szereplője, Kara Zor-El, vagyis Supergirl történetét. Melissa Benoist pedig tökéletes választás volt a szerepre.

Tovább - 2 komment
A True Detective sorozat leggyönyörűbb színésznői

A True Detective sorozat leggyönyörűbb színésznői

// írta: Média Panda - kategóriák: sorozat, toplista, színésznő, aki miatt megéri

lili-simmons-32476-1920x1200.jpg

Mától nézhető mindenhol a True Detective második évada, aminek nagyon örülünk. A zseniális első évad után nyilván nehéz lesz letenni valami hasonlóan lenyűgözőt az asztalra, de az HBO-t semmi nem tántoríthatja el attól, hogy megpróbálják. Egészen lenyűgöző színész gárdát szedtek össze a második évadra - most pedig az első évaddal karöltve megnézzük, kik azok a hölgyek, akik miatt különösen érdemes a képernyőre tapadni.

Tovább - 4 komment
Ennél furcsább videót ma már nem fogunk látni: a szláv büszkeségről twerkelnek szőke lányok világító népviseletben

Ennél furcsább videót ma már nem fogunk látni: a szláv büszkeségről twerkelnek szőke lányok világító népviseletben

// írta: Média Panda - kategóriák: videó, wtf

Donatan & Cleo egy lengyel duo: Donatan a klippben megközelítőleg kétszer két másodpercet szereplő köpcös pali, Cleo pedig a csaj, aki valami elmebeteg dolgokról rappel. Többek közt arról, hogy a szláv lányok bonyolultak, mint egy Rubik-kocka, meglepőek, mint egy Matrojska baba, megbízhatóak, mint egy Kalasnyikov és tüzesek, mint a vodka. Közben pedig a lengyel lányok mindenkit elbizonytalanítanak abban, hogy a twerk királyai tényleg a feketék-e. Nagyon úgy néz ki, hogy nem.

02.jpg

És hát itt el is érkeztünk a dolog csavaros oldalához, mert tegye fel a kezét, aki végig bír nézni szemöldökráncolás nélkül egy számot, amiben arról reppel nagyon gettósítva egy szőke lány minél kurvásabbra tekert népviseletben, hogy a szláv lányok bonyolultak, mint egy Rubik-kocka, meglepőek, mint egy Matrojska baba, megbízhatóak, mint egy Kalasnyikov és tüzesek, mint a vodka. Senki? Sejtettem.

03.jpg

Ott dobta el az agyam teljesen az ékszíjat, amikor két népviseletre pingált mellet vágott az arcomba a klip, de sötétben, UV fényre világító festékben, miközben a fent említett Cleo gettósított népviseleti autfitjéről kiderül, hogy csodák csodája az is világít ám a sötétben. Ezt már nem bírtam feldolgozni. Köszönöm, de nem.

01_1.jpg

És akkor még ott az a szerencsétlen madár (fácán?), amit nem tudom hogy vettek rá, hogy elgurgulázza az ütemet, de nem is akarom tudni. WTF, Lengyelország? Az ESC 2014-en őket indították, de másik számmal.

4 komment