Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A True Detective sorozat leggyönyörűbb színésznői

A True Detective sorozat leggyönyörűbb színésznői

// írta: Média Panda - kategóriák: sorozat, toplista, színésznő, aki miatt megéri

lili-simmons-32476-1920x1200.jpg

Mától nézhető mindenhol a True Detective második évada, aminek nagyon örülünk. A zseniális első évad után nyilván nehéz lesz letenni valami hasonlóan lenyűgözőt az asztalra, de az HBO-t semmi nem tántoríthatja el attól, hogy megpróbálják. Egészen lenyűgöző színész gárdát szedtek össze a második évadra - most pedig az első évaddal karöltve megnézzük, kik azok a hölgyek, akik miatt különösen érdemes a képernyőre tapadni.

Lili Simmons

Lili Simmons kisasszonyról rengeteget megemlékeztünk már a blog hasábjain, és joggal. És bár a True Detective első évadában csupán két részben szerepelt, bizony mind a két részt imádtuk. Ha nem elég belőle, amit a True Detective-ben láthatunk, akkor érdemes a Banshee felé is vetni egy pár pillantást, ott jóval többet szerepel.

Michelle Monaghan

Michelle-t 8 epizódon át láthattuk az első évadban, ahol Maggie Hart szerepét szállította nekünk. A 39 éves színésznő bizony tíz, tizenkét évet bármikor letagadhatna, ha nem többet. Ha nem elég nekünk, amit a True Detective-ben látunk belőle, érdemes csekkolni az IMDB adatlapját, elég terjedelmes mozgóképes múltra tekinthet vissza.

Alyshia Ochse

Sajnos őt is csak két rész erejéig láttuk az első évadban - viszont vele véget is ér az első évados kiemelések listája, és hamarosan rátérünk a második évad hölgyeire. Szintén elég terjedelmes imdb adatlapja van, szóval van miből szemezgetni, ha hiányozna nekünk.

rachel-mcadams.jpg

Rachel McAdams

És igen, innentől már a második évados hölgyek következnek. Rachel McAdams pedig - teljes joggal - az egyik legnagyobb név, akit csak az HBO meg tudott kaparintani. Rengeteg filmben szerepelt, szóval van miből válogatni, ha valakinek nem elég az a 8 epizód, amit a True Detective második évadában kapunk tőle.

Adria Arjona

A gyönyörű színésznő Puerto Ricóban született, Mexikóvárosban nőtt fel, és le se tagadhatná a származását, igazi klasszikus szépség. Belőle viszont jobb híján tényleg be kell érjük azzal a pár résszel, amit a második évadban szerepel, az IMDB listája ugyanis nem túl terjedelmes. Sajnos.

Miranda Rae Mayo

Miranda karakterével az évad második felében találkozhatunk majd, ha lehet hinni az IMDB-nek. Egy picit neki is rövid az IMDB listája, de persze ez annak tudható be, hogy még elég fiatal. Itthon leginkább a Pretty Little Liarsből lehet ismerős a többségnek.

Leven Rambin

Utolsó versenyzőnk pedig Leven Rambin, aki négy epizód erejéig szerepel a második évadban. Annak ellenére, hogy még elég fiatal a maga 25 évével, igen terjedelmes IMDB listát tudhat magáénak, filmekben és sorozatokban is szerepelt bőven.

Végszó helyett

Nyilván volt aki kimaradt, és pont a ti kedvencetek - de sajnos a lista az lista, nem fér rá feltétlenül mindenki, mindig. Mindenesetre abban egyetérthetünk, hogy érdemes ránézni a True Detective első, és második évadára is - és nem feltétlenül csak az itt bemutatott hölgyek miatt.

4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bari-kád 2015.06.22. 10:28:13

Tetszetős felhozatal :) Alexandra Daddario felkerülhetett volna még az első szériából, khmm, "felejthetetlent" alakít :D
Jól kezdődik a második szériai is, vagyis nekem bejövős. Az HBO GO-n meg lehet nézni az első részt annak is akinek nincs HBO előfizuja: glurl.co/TD2GO

RS 2015.06.22. 12:32:38

Most akkor ez egy PR cikk?

Média Panda 2015.06.22. 12:46:24

@RS: volt ilyenünk Trónok Harcával is, meg ha nem lennék lusta dög, lenne sokkal több sorozattal. Most aktuál a 2. évad debütje miatt. Semmi pénzt vagy bármi mást nem lát a blog a dologból, ha ez volt a kérdés burkoltan.

RS 2015.06.22. 12:48:15

@Média Panda: Köszi, értem és bocsi :)
süti beállítások módosítása