Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Ennél furcsább videót ma már nem fogunk látni: a szláv büszkeségről twerkelnek szőke lányok világító népviseletben

Ennél furcsább videót ma már nem fogunk látni: a szláv büszkeségről twerkelnek szőke lányok világító népviseletben

// írta: Média Panda - kategóriák: videó, wtf

Donatan & Cleo egy lengyel duo: Donatan a klippben megközelítőleg kétszer két másodpercet szereplő köpcös pali, Cleo pedig a csaj, aki valami elmebeteg dolgokról rappel. Többek közt arról, hogy a szláv lányok bonyolultak, mint egy Rubik-kocka, meglepőek, mint egy Matrojska baba, megbízhatóak, mint egy Kalasnyikov és tüzesek, mint a vodka. Közben pedig a lengyel lányok mindenkit elbizonytalanítanak abban, hogy a twerk királyai tényleg a feketék-e. Nagyon úgy néz ki, hogy nem.

02.jpg

És hát itt el is érkeztünk a dolog csavaros oldalához, mert tegye fel a kezét, aki végig bír nézni szemöldökráncolás nélkül egy számot, amiben arról reppel nagyon gettósítva egy szőke lány minél kurvásabbra tekert népviseletben, hogy a szláv lányok bonyolultak, mint egy Rubik-kocka, meglepőek, mint egy Matrojska baba, megbízhatóak, mint egy Kalasnyikov és tüzesek, mint a vodka. Senki? Sejtettem.

03.jpg

Ott dobta el az agyam teljesen az ékszíjat, amikor két népviseletre pingált mellet vágott az arcomba a klip, de sötétben, UV fényre világító festékben, miközben a fent említett Cleo gettósított népviseleti autfitjéről kiderül, hogy csodák csodája az is világít ám a sötétben. Ezt már nem bírtam feldolgozni. Köszönöm, de nem.

01_1.jpg

És akkor még ott az a szerencsétlen madár (fácán?), amit nem tudom hogy vettek rá, hogy elgurgulázza az ütemet, de nem is akarom tudni. WTF, Lengyelország? Az ESC 2014-en őket indították, de másik számmal.

4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

senkiember 2014.10.29. 09:45:45

Ez is csak elterelés a korrupciós botrányról :-DDD

uckmuckfuck 2014.10.29. 16:59:55

Ugyaneddig a pontig jutottam a klippben, amikoris leallitottam es megallapitottam, hogy a vilag megerett egy atomhaborura.

frikazojd · http://kocs.ma 2014.10.30. 11:18:06

dehat majdnem ugyanaz a szovege mint az eurovizios dalnak. tobb kreativitast, bratanki!
süti beállítások módosítása