Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Négy nyomós érv a Banshee nézése mellett
r:galéria r:sorozat r:színésznő

Négy nyomós érv a Banshee nézése mellett

A Cinemax dögös akciósorozata rogyásig van jobbnál jobb nőkkel, akik gyakran találják magukat ruha nélkül a képernyőn.

// írta: Média Panda - kategóriák: sorozat, galéria, színésznő

GYNw2u2.jpg

A Banshee a Cinemax nevű kábeles csatorna erőszak- és szexsorozata, amit a pandán mind a sorozatok legjobb női, mind a legerőszakosabb sorozatok gyűjtésben is "kénytelen" voltam szerepeltetni - méghozzá nem véletlenül, ugyanis az írók mindkét elemmel igen szabadosan bánnak az epizódokban. Adta magát az ötlet, hogy áldozzunk egy egész poszttal a Banshee legszebb lányai oltárán. Minden további nélkül: íme négy igen nyomós érv a Banshee mellett.

Odette Annable

Odette_Yustman_hot-Wallpaper.jpg

A kisasszony korábban Odette Yustman néven tolta, amit persze halivúd elvárásainak megfelelően módosított valamire, amit az ámerikánus barátaink is gond nélkül le tudnak írni, ki tudnak ejteni. Sorozatos listáján szerepel többek között a House, a Két pasi meg egy kicsi, a Fox rövid életű Breaking In c. szitkomja, de még egy rész erejéig a New Girl is.

Lili Simmons

dlRpMRQ.jpg

Lili Simmons kisasszony még eléggé új név a sorozatok világában: a Banshee az első komolyan vehető sorozata, bár vendégszerepelt pár rész erejéig az HBO True Detectivjében is, valamint a Hawaii Five-O-ban is. Mivel 1992-ben született, valószínű van még ideje tovább bővíteni ezt a listát.

Ivana Milicevic

Ivana Milicevic photo-012.jpgIvana mozis/sorozatos karrierje 1995 óta tart, viszont eddig jellemzően csak kisebb vendégszerepekben jeleskedett: ő is megjárta a Hawaii Five-O forgatását, a Vegast, a rövidéletű Eastwicket, de az Amerikai Faterben pl. egy orosz kém hangját is elnyomta egyszer.

Trieste Kelly Dunn

Trieste-Kelly-Dunn-590.jpg

Trieste is egész sok mellékszerepet tudhat magáénak kisebb-nagyobb sorozatokban és filmekben, szerepelt a Canterbury esetekben, a Golden Boy c. sorozatban, most pedig szimultán nyomja a Banshee-t és a Believe című remek sorozatot.

 

Végszó helyett

Ennyi volt a móka mára, a Banshee-ből eddig két évad ment le + némi websorozat, nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek - kivéve, aki nem bírja a vért és az erőszakot, meg a jó nőket. 

5 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robi019 2014.05.10. 10:16:52

Az első csaj neve :Odette Annable nem pedig Anabell.

Studi 2015.08.29. 08:42:05

Ivana esetében kihagyni a Mocsok macsók meséit... :)
süti beállítások módosítása